3021504291431508
top of page
Restaurant Zaadig interieur  fine dining

Fine Wining & Dining in de Acherhoek

want liefde gaat door de maag....

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Ben je een foodie?

Dan zit je goed in de Achterhoek. Want ook hier houden ze van goed eten en drinken!

In de Achterhoek zijn een groot aantal gepassioneerde producenten, telers en boeren die een grote verscheidenheid aan smaakvolle producten maken. Producten die met liefde zijn gemaakt en die de tijd hebben gekregen om volledig op smaak te komen. En dat kun je proeven!

Boek een culinaire beleving bij je yurt verblijf

Als good-food-liefhebber prijs ik graag iets aan wat ook echt goed is. Veel van onze gasten zijn erg enthousiast na een bezoek aan het bijzondere fine dining restaurant Zaedig, behorend bij het Proeflokaal  van de 'Bronckhorster Brewing Company'.

Speciaal aanbod voor al onze yurt gasten: 

een 5-gangen diner met aperitief en koffie met friandises

en bijpassend bier- of wijnarrangement

voor € 100 p.p. in plaats van € 124.

 

Zaedig is open van donderdag t/m zaterdag. Vooraf reserveren is gewenst. Met onderstaande knop kun je een tafel voor twee reserveren, de betaling doe je in het restaurant.

Er is keuze mogelijkheid voor vegetarisch menu en alcoholvrij bier- arrangement.

Fine Dining van restaurant Zaedig in Steenderen
Logo van restaurant Zaedig in Steenderen
Restaurant Zaedig interieur

In Restaurant Zaedig wordt gekookt met tal van duurzame en lokale producten. Het woord ‘Zaedig’ is een Achterhoeks woord dat in brede zin ‘het gevoel van huiselijkheid en de goedheid van spijs’ betekent. En die goedheid van spijs is terug te vinden op de zorgvuldig samengestelde menukaart. De huislijkheid vind je in de bijzondere entourage van het restaurant.

Er wordt gekookt met de seizoenen, en elke twee maanden veranderd de menukaart mee, want het aanbod uit de regio is zeer gevarieerd en bijzonder.

Het restaurant is open van donderdag t/m zaterdag,

van 17.15 tot 23.00 uur.

Wil je het allemaal wat minder fancy en uitgebreid? Ga dan naar de Pub van het Proeflokaal. Ook in de pub ligt de focus op goede ingrediënten en uitgesproken smaken.

Ze serveren heerlijk pub food en culinaire maaltijden, al dan niet in combinatie met de award-winnende bieren van de Bronckhorster Brewing Company, of een ander bijzonder biertje.

Buiten op het plein is een groot terras. Je kunt er ook terecht voor een koffie met taart of uitgebreide borrel. Wekelijks zijn er specials van het seizoen.

De pub is  gedurende de zomer open van woensdag t/m maandag,

van 11.00 tot 23.00 uur.

In de herfst en winter ook op maandag gesloten.

Gastropub food Bronckhorster Proeflokaal
Logo het Bronckhorster Proeflokaal
De toog van het Bronckhorster Proeflokaal

Primair wordt gekozen voor lokale en duurzame producenten, waar gewerkt wordt met respect voor natuur, dier en mens. Dat is niet zo moeilijk in deze regio, want er is een groot en mooi aanbod.

Restaurant Zaedig bereiding van hoofdgerecht
Restaurant Zaedig culinair genieten van voorgerecht met vis

Chef Lars staat in de keuken en samen met adviserend  Chef Manuel Jansen presenteren ze bijzondere gerechten met een Frans/Japanse twist. Zij creëren bijzondere smaakcombinaties, die je smaakpapillen versteld doen staan. Als groot liefhebbers van bijzondere bieren, weten ze bijzondere drank- en spijscombinaties te maken. Laat je verrassen door een bierarrangement bij een diner! Uiteraard is er ook wijn arrangement of een alcoholvrij bier-arrangement te kiezen.

Restaurant Zaedig amuse
Restaurant Zaedig bereiding voorgerecht
Steve en Raymon Gammage heffen het glas

De Bronckhorster Brewing Company is gevestigd in Rha, in een grote boerderij in het prachtige en historische landschap van de Achterhoek. Op het terras van hun eigen 'Biergarten' kun je genieten van bijzonder biertje uit hun assortiment.

In de brouwerij worden uit de beste ingrediënten en op ambachtelijke wijze zowel klassieke bierstijlen als innovatieve bieren gebrouwen. Brouwer en oprichter Steve Gammage leidt een getalenteerd brouwteam, samen ontwikkelen ze recepten om bieren van hoge kwaliteit en met unieke smaken te produceren. Zoon Raymon Gammage is eveneens brouwer en deelt zijn passie graag in Het Proeflokaal en Restaurant Zaedig, waar hij samen met Chef Manuel Jansen bijzondere spijs- en bier combinaties weet te presenteren.

Alle bieren van brouwerij zijn te proeven in de pub en het restaurant, al dan niet in combinatie met een bijzonder gerecht. 

Tekst magic happens in a yurt
bottom of page