3021504291431508
top of page

Ons aanbod

Logo Celestial Living Yurt Retreat

alle aanbiedingen en mogelijkheden

op een rijte

Het hele jaar hebben we een gevarieerd aanbod: Early Bird Arrangement, One Night Stay of Last Minute Arrangement. Scroll naar beneden en bekijk het aanbod of kijk verder rond op de website. 

Wil je iemand een bijzondere 'beleving' cadeau doen? Ik maak graag een bijpassende Cadeaubon voor je. Of heb je een speciale wens? Neem dan contact op en dan kijken we wat mogelijk is.

Ik hoop je te mogen ontvangen om je een hemels verblijf te bieden in één van onze prachtige yurts!

 Veel liefs, Célestine

Yurt bedden waar je slaapt onder linnen beddengoed

Nieuwe blog online!

Wil je weten waarom je bij ons onder linnen slaapt? 

Wij houden van duurzaam en eco friendly. Daarom slaap je bij ons onder linnen beddengoed, Het is zacht, sterk en heel mooi én het bevat vele bijzondere eigenschappen en zorgt voor een weldadige nachtrust.

Last Minute Arrangement

Bij een Last Minute Arrangement geldt een korting van 15% op het nachttarief en is geldig als je nu boekt voor een meerdaags verblijf dat maximaal 6 weken in de toekomst ligt. 

Je kent het vast wel, dat gevoel dat het je even te veel wordt. Je trekt het niet meer, je bent overprikkeld, je hebt gewoon even rust nodig.....je moét er gewoon even tussen uit.

Of je kunt opeens vrij krijgen van je werk, er valt een gat in de planning of is het gewoon nodig de agenda even leeg te maken voor andere echt belangrijke dingen. Namelijk even tijd nemen voor jezelf. Alleen of met je lief, ontspannen en aandacht voor elkaar.

Boek dan een Last Minute Yurt Arrangement!

Reserveren met code LASTMINUTE.

Yurt Orion by night
Luxe yurt compleet ingericht met fijne voorzieningen

Soms wil je gewoon maar één nachtje uit logeren. Zomaar even er tussenuit. Daar knap je zo van op, ook al is het maar één nachtje. Dat snappen wij best.

Ga met onderstaande knop naar ons actuele One Night Stay aanbod en vraag 'm snel aan die 'sleepover'!

Early Bird Arrangementen

Het Early Bird Arrangement is aan te vragen tot 30 september a.s. en is samengesteld om met een flinke vroegboekkorting een verblijf te boeken in de periode van begin januari  tot eind juni volgend jaar.

Dit arrangement is nu ook geldig in de schoolvakanties!

Kies voor een Basic- of een All Inclusive Arrangement.

Het aantal dagen en de keuze van de yurt is zelf in te vullen.

Zonsopkomst tussen Yurt Orion en Venus
Een fles cava voor feest en special occasions
Just Married special occasion in Yurt Orion

Special Occasions

Het leven vieren en de liefde laten stromen. Dát wordt in onze yurts veelvuldig gedaan! Van huwelijksaanzoek tot mini-huwelijksreis, van solo retraite tot moeder-en-dochter-pre-wedding-overnachting met fotoshoot . 

Talloze samenzijn-vieringen, verrassings-verjaardagen en allerlei jubilea zijn er al in de yurts gevierd. En dan heb ik de vele nieuwe en ontluikende liefdes die hier hun eerste romantische getaway hadden nog niet eens genoemd. Ook fashion fotoshoots en persoonlijke fotosessies voor social media zijn gedaan of komen nog. 

Onze yurts zijn de perfecte locatie voor elke feestelijke of bijzondere gelegenheid. Ze zijn namelijk écht anders dan anders!

 

Wil je mooie herinneringen maken bij een bijzondere gelegenheid, heb je iets speciaals te vieren of wil je iemand verrassen? Of zomaar zin in een romantische en bijzondere getaway?

We bieden een range aan mogelijkheden met allerlei leuke extra’s om alles nog feestelijker te maken! 

Bekijk onze service en faciliteiten of neem contact op als je een speciaal verzoek hebt. We helpen graag mee aan jouw feestelijke of bijzondere moment!

Tarieven

Gebruik onderstaande knop om de actuele tarieven te zien.

Naast het aanbod van One Night Stay, Last Minute en Early Bird Arrangement geldt er een staffelkorting op het nachttarief op boekingen van 3 nachten en meer. 

En alle leuke extra's die erbij zijn te reserveren staan op de tweede pagina vermeld, zoals fietsen, de bbq/vuurschaal of een feestelijke aankomst.

Stap in de cirkel onder de hemelkoepel en let the magic begin!

Dakraam van yurt met hemelse mobile

Cadeaubon - Schenk een beleving!

Cadeaubon geeft een yurt cadeau

Echt een heel bijzonder cadeau voor vriend, familie of geliefde! Voor verjaardag of  jubileum, als verrassing of gewoon zomaar. Of wil je iemand dankbaarheid tonen voor een geleverde dienst? Schenk dan een 'BELEVING'!

Want een gelegenheid om mooie herinneringen te maken is toch wel het allermooiste wat je iemand kunt geven!

Je kunt de cadeaubon personaliseren zoals jij wilt.  Je ontvangt per mail een pdf om zelf af te drukken of ik maak een papieren cadeaubon en stuur die per post.

Aan jou de keuze. Een cadeaubon kan een geldwaarde hebben of een compleet verblijfsaanbod zijn.

Via het contactformulier aan te vragen.

Winter Glamping

Je zult vast en zeker genieten van de luxe en het comfort, de warmte en de sfeer van onze yurts! Durf je het aan? Het avontuur van winterkamperen? Bij ons heet dat Winter Glamping!

Hier lees je er alles over:

Yurt in winterlandschap
Tekst magic happens in a yurt
Twee yurts midden in de natuur in een weiland
bottom of page