top of page

Welkom bij Celestial Living Yurt Retreat

Logo Celestial Living fc.png

Het hele jaar hebben we een gevarieerd aanbod: Early Bird Arrangement, One Night Stay of Last Minute Arrangement. En als je iemand een beleving cadeau wilt doen, maken we een Cadeaubon voor je. Het kan allemaal. Scroll naar beneden en bekijk het aanbod of kijk verder rond op de website. 

Heb je een speciale wens? Neem dan contact op en dan kijken we wat mogelijk is.

Of...lees onze BLOG!

Orion geel groen bed 3.jpg

Soms wil je gewoon maar één nachtje uit logeren. Zomaar even er tussenuit. Daar knap je zo van op, ook al is het maar één nachtje. Dat snappen wij best.

Ga met onderstaande knop naar ons actuele One Night Stay aanbod en vraag 'm snel aan die 'sleepover'!

Last Minute Arrangement

Bij een Last Minute Arrangement geldt een korting van 15% op het nachttarief en is geldig als je nu boekt voor een meerdaags verblijf dat maximaal 45 dagen in de toekomst ligt. 

 

Je kent het vast wel, dat gevoel dat het je even te veel wordt. Je trekt het niet meer, je bent overprikkeld, je hebt gewoon even rust nodig.....je moét er gewoon even tussen uit.

Of je kunt opeens vrij krijgen van je werk, er valt een gat in de planning of is het gewoon nodig de agenda even leeg te maken voor andere echt belangrijke dingen. Namelijk even tijd nemen voor jezelf. Alleen of met je lief, ontspannen en aandacht voor elkaar.

Boek dan een Last Minute Yurt Arrangement!

Reserveren met code LASTMINUTE.

1.png
vogels op tafel.jpg

Early Bird Arrangementen

Het Early Bird Arrangement is samengesteld om met een flinke vroegboekkorting een verblijf te boeken in de periode van eind juli tot half december. Kies voor een Basic of All Inclusive Arrangement, het aantal dagen en de keuze van de yurt is zelf in te vullen.

Tarieven

Gebruik onderstaande knop om de actuele tarieven te zien.

Naast het aanbod van One Night Stay, Last Minute en Early Bird Arrangement geldt er een staffelkorting op het nachttarief op boekingen van 3 nachten en meer. 

En alle leuke extra's die erbij zijn te reserveren staan op de tweede pagina vermeld, zoals fietsen, de bbq/vuurschaal of een feestelijke aankomst.

Stap in de cirkel onder de hemelkoepel en let the magic begin!

Cadeaubon - Schenk een beleving!

Cadeaubon geeft een yurt cadeau

Heb je wel eens moeite om een cadeau te vinden voor een geliefde, vriend of familielid? Of wil je iemand dankbaarheid tonen voor een geleverde dienst? Schenk dan een 'BELEVING'! Want een gelegenheid om mooie herinneringen te maken is toch wel het allermooiste wat je iemand kunt geven!

Je kunt de cadeaubon personaliseren zoals jij wilt. We maken een papieren cadeaubon en sturen je die toe of we mailen een versie die je zelf kunt printen. Aan jou de keuze.

Via het contactformulier aan te vragen.

Blog

Mijn eerste blog is online!

Wist je dat er een duidelijk verschil is tussen een Yurt en een Ger? 

Ontdek de verschillen en de overeenkomsten en lees alles over hoe wij onze mooie Kirgizische Yurts gebouwd hebben.

Yurt en Ger (1).jpg

Winter Glamping

Je zult vast en zeker genieten van de luxe en het comfort, de warmte en de sfeer van onze yurts! Durf je het aan? Het avontuur van winterkamperen? Bij ons heet dat Winter Glamping!

Hier lees je er alles over:

yurt-in-winterlandschap
031 Yurts vanaf Covik (3)_edited.jpg
bottom of page