3021504291431508
top of page

Ons aanbod

Logo Celestial Living Yurt Retreat

alle aanbiedingen en mogelijkheden op een rijte

Het hele jaar hebben we een gevarieerd aanbod, met aanbiedingen zoals Early Bird, One Night Stay of Last Minute en af en toe Specials zoals Super Last Minute met extra veel korting!

En er is nu ook een Fine Dining 5-gangen diner aan je verblijf te koppelen bij Restaurant Zaedig in Steenderen, voor een speciale prijs. 

Wil je iemand een bijzondere 'beleving' cadeau doen? Dan maak ik graag een bijpassende Cadeaubon voor je.

Of heb je een speciale wens? Neem dan contact op en dan kijken we wat mogelijk is.

Voor een Huwelijksaanzoek of een (mini-)Honeymoon heb ik een bijzonder en feestelijk pakket samengesteld om het tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Vraag ernaar, dan bespreken we jouw wensen.

Je bent van harte welkom om zo'n hemels verblijf te ervaren in één van onze prachtige yurts!

 Veel liefs, Célestine

Last Minute Arrangement

Je kent het vast wel, dat gevoel dat het je even te veel wordt. Je trekt het niet meer, je bent overprikkeld, je hebt gewoon even rust nodig.....je moét er gewoon even tussen uit.

Of je kunt opeens vrij krijgen van je werk, er valt een gat in de planning of is het gewoon nodig de agenda even leeg te maken voor andere echt belangrijke dingen. Namelijk even tijd nemen voor jezelf. Alleen of met je lief, ontspannen en aandacht voor elkaar.

Boek dan een Last Minute Yurt Arrangement!

Er geldt een korting van 10% op het nachttarief en het is geldig als je nu boekt voor een meerdaags verblijf dat maximaal 6 weken in de toekomst ligt. 

Gebruik bij reserveren de code LASTMINUTE.

last-minute-slapen-in-yurt-aanbieding
One night stay overnachting yurt

Soms wil je gewoon maar één nachtje uit logeren. Zomaar even er tussenuit. Daar knap je zo van op, ook al is het maar één nachtje. Dat snappen wij best.

Ga met onderstaande knop naar ons actuele One Night Stay aanbod en vraag 'm snel aan die 'sleepover'!

Early Bird.jpg

Winterglamping in een yurt met
een Early Bird Arrangement

Het is nog niet eens zomer...ik weet het! Maar misschien houd je van vooruit plannen? Een weekendje winterglamping is een leuk vooruitzicht om alvast te hebben toch?

Tot en met 31 juli a.s. kun je nog boeken voor een verblijf met korting gedurende de wintermaanden. 

Een (lang)weekend, midweek, of elke andere combinatie die je wilt. Minimaal 2 tot maximaal 8 nachten, de korting geldt altijd, ook in de schoolvakanties!  

Boek voor 31 juli a.s. een verblijf tussen 1 november 2024 en 1 april 2025 en je bent verzekerd van de dagen en de yurt die je graag wilt!

Gebruik de code 'EARLYBIRD'

Volle Maan Retreat

Er wordt gezegd dat bij Volle Maan de maan haar bijzondere magische energie overbrengt op alle levende wezens op aarde.

Je hebt het misschien wel eens ervaren bij Volle Maan: slecht slapen, moodswings, hoofdpijn, geïrriteerd…...Dat is niet persé negatief, het betekent eenvoudig dat er ‘iets’ is dat naar buiten wil komen. Het moment van Volle Maan is een goed moment om een verandering teweeg te brengen en intenties aan het universum kenbaar te maken.

 

De periode van Volle Maan beslaat ongeveer drie dagen. Lang genoeg om ruimte te nemen je eraan over te geven. Je even af te zonderen, alleen of met z’n twee. In de natuur zonder de dagelijkse afleidingen

Overdag lekker bewegen in de buitenlucht, zodat je beter zult slapen. En tijd nemen voor meditatie en het vormgeven van intenties

’s Avonds bij een vuur alles loslaten wat niet meer dient. En onder de volle maan nieuwe intenties uitspreken en bekrachtigen. Misschien met een mooi maan ritueel

Is dit allemaal te ‘zweverig’ voor je? Dan is de periode van Volle Maan nog steeds bijzonder. Alleen al om die prachtige zilveren bol tussen de sterren aan de hemel te zien staan. 

Daarom! Een Volle Maan Retreat. Twee nachten, genieten van de Volle Maan en de sterren. In een yurt, onder de magische hemelkoepel. Hier in de Achterhoek, waar het ’s nachts echt donker is!

De vuurschaal krijg je er natuurlijk gratis bij

VOLLE MAAN RETREAT : 2 nachten verblijf voor € 299,- met GRATIS GEBRUIK VAN VUURSCHAAL (t.w.v. € 35,-)

 

Beschikbare Volle Maan aankomst dagen zijn:

vrijdag 21 juni (VOL), maandag 19 augustus, woensdag 18 september (supermaan), woensdag 16 oktober (supermaan).

Reserveren met de code: VOLLE#MAAN

volle-maan-retreat-yurt
volle-maan-retreat-yurt
Cava Tapas feestelijke aankomst
special-occasion-slapen-in-yurt

Special Occasions

Het leven vieren en de liefde laten stromen. Dát wordt in onze yurts veelvuldig gedaan! Van huwelijksaanzoek tot mini-huwelijksreis, van solo retraite tot moeder-en-dochter-pre-wedding-overnachting met fotoshoot . 

Talloze samenzijn-vieringen, verrassings-verjaardagen en allerlei jubilea zijn er al in de yurts gevierd. En dan heb ik de vele nieuwe en ontluikende liefdes die hier hun eerste romantische getaway hadden nog niet eens genoemd. Ook fashion fotoshoots en persoonlijke fotosessies voor social media zijn gedaan of komen nog. 

Onze yurts zijn de perfecte locatie voor elke feestelijke of bijzondere gelegenheid. Ze zijn namelijk écht anders dan anders!

 

Wil je mooie herinneringen maken bij een bijzondere gelegenheid, heb je iets speciaals te vieren of wil je iemand verrassen? Of zomaar zin in een romantische en bijzondere getaway?

We bieden een range aan mogelijkheden met allerlei leuke extra’s om alles nog feestelijker te maken! 

Bekijk onze service en faciliteiten of neem contact op als je een speciaal verzoek hebt. We helpen graag mee aan jouw feestelijke of bijzondere moment!

culinair-genieten-restaurant-zaedig

Liefde gaat door de maag

Ben je een foodie en wil je nog een bijzondere ervaring aan je yurt-verblijf koppelen?

Ga dan dineren bij het bijzondere fine dining restaurant van de 'Bronckhorster Brewing Company', genaamd 'ZAEDIG', waar Chef Manuel Jansen en zijn team bijzondere smaakcombinaties op je bord toveren met de vele mooie kwaliteitsproducten uit de Achterhoek.

Dit een SPECIAAL AANBOD voor al onze yurt-gasten:

Een 5-gangen diner met aperitief en koffie met friandises

en bijpassend bier- of wijnarrangement

voor  € 100  p.p. (in plaats van €  124)

Het diner is ook vegetarisch te bestellen en er is een bijzonder assortiment alcoholvrije bieren.

Slapen onder linnen in een yurt

Alles over 'slapen onder linnen'

Wil je weten waarom je bij ons onder linnen slaapt? 

Wij houden van duurzaam en eco friendly. Daarom slaap je bij ons onder linnen beddengoed, Het is zacht, sterk en heel mooi én het bevat vele bijzondere eigenschappen en zorgt voor een weldadige nachtrust.

Cadeaubon - Schenk een beleving!

cadeaubon-slapen-in-yurt-celestial-living

Echt een heel bijzonder cadeau voor vriend, familie of geliefde! Voor verjaardag, huwelijk of  jubileum, als verrassing of gewoon zomaar. Of wil je iemand dankbaarheid tonen voor een geleverde dienst? Schenk dan een 'BELEVING'!

Want een gelegenheid om mooie herinneringen te maken is toch wel het allermooiste wat je iemand kunt geven!

Ik maak de cadeaubon op maat  voor de ontvanger. Als schenker kun je een persoonlijk bericht opgeven.

 

Een cadeaubon voor één nacht kost € 195, is alleen geldig op weekdagen van zondag t/m donderdag.

Voor twee nachten is het totaal € 335. Geldig op weekdagen en weekenden (minimaal verblijf in een weekend is 2 nachten, met aankomst op vrijdag of zaterdag.)

Op de bon staat een code en informatie, waarmee op de website de boeking aangevraagd kan worden. Datum en yurt kan men zelf kiezen op basis van beschikbaarheid.

 

Je ontvangt de cadeaubon per post, in kleur afgedrukt als cadeau kaart in een gouden envelop. Het wordt als brievenbuspakketje verzonden.

Tarieven

Gebruik onderstaande knop om de actuele tarieven te zien.

Kortingen gelden op het aanbod van One Night Stay, Last Minute en Early Bird. Een staffelkorting wordt toegepast op boekingen vanaf drie nachten.

En de 'Special of the year' is het Volle Maan Retreat   op geselecteerde data, in een yurt naar keuze, inclusief gebruik van de vuurschaal.

Er zijn extra's te reserveren, zoals fietsen, de bbq/vuurschaal of een feestelijke aankomst.

tarieven-slapen-in-yurt-celestial-living

Winter Glamping

Je zult vast en zeker genieten van de luxe en het comfort, de warmte en de sfeer van onze yurts! Durf je het aan? Het avontuur van winterkamperen? Bij ons heet dat Winter Glamping!

Hier lees je er alles over:

winterglamping-winterkamperen-yurt-natuur
Tekst magic happens in a yurt
Drie yurts in de Achterhoek Celestial Living Yurt Retreat
bottom of page