top of page
gastenboeken_edited.jpg

Gastenboek en reviews

Logo Celestial Living fc.png

Telkens weer zijn wij onze gasten dankbaar dat wij mogen delen in hun belevenissen. En het is een heerlijk gevoel om zoveel complimenten en woorden van dankbaarheid te mogen ontvangen. De gastenboeken van Yurt Venus en Yurt Orion staan vol met mooie notities, al dan niet versierd met tekeningen, fotootjes, kaartjes of knipsels. Ontroerend mooi!

Hieronder een kleine selectie (er volgen er spoedig meer)

Gastenboek-Orion-Francisca-feb23_edited.jpg

Magic happens in a yurt

Op het moment dat ik jullie yurt binnen stapte, valt alles van me af. Wat een paradijs op aarde. Voeg daar jullie vriendelijkheid en de mooie omgeving aan toe en de magie is daar!

.........

Fransisca, Orion, februari 2023

The  setting is magical

.....Even the weather was amazing, with sunny daytimes to enjoy cycles and walks in the local area. And we were treated to a spectacular starry night - even worth seeing in the starry february nights............

Tascha & Ross, Venus, februari 2022

Gastenboek-Venus-Tascha-Ros-feb23
Gastenboek-Orion-Danielle-Michael

Wat een warm welkom!

...Alles tot in de details verzorgd. Ik hield altijd al van organische vormen, maar nu ben ik helemaal verliefd op 'Living in the Round'. .....

Daniëlle & Michael, Orion, mei 2022

Alles klopt!

.....yurt - relax - natuur - sterren - liefdevol - buitenleven - sfeer - drummen - vuur - samen - toldijk....

Leonie & Bas,  Orion, december 2021

Gastenboek-Orion-Bas-Leonie
Gastenboek-Venus-Marc-Soscha

Het gevoel van thuis zijn, een veilige haven

...Het tot rust komen, zakken, verwarmen, bezinnen, alles. De yurt helpt je erbij. Wij zijn helemaal opgeladen......

Marc & Soscha, Venus, februari 2022

De  5 sterren op Airbnb

Airbnb logo.png

Onze yurts zijn via deze website voor het meest aantrekkelijke tarief en soms met de leukste aanbiedingen te reserveren. Maar we verhuren ook via diverse platforms, waaronder Airbnb. Eind februari 2023 kreeg ik (Célestine) een mail met een leuke mededeling en vraag.

 

In het kader van Internationale Vrouwendag (8 maart) maakt Airbnb een blogpost over de beste vrouwelijke Airbnb-hosts van de hele wereld. Het bericht zegt dat ik ‘op basis van het ongelooflijke aandeel van 5-sterrenbeoordelingen, tot de beste vrouwelijke Airbnb-hosts in Nederland behoor’!

Daar ben ik natuurlijk heel blij mee en ik ben benieuwd of ik vermeld ga worden in de blogpost, want ik ben natuurlijk niet de enige.

Maar het is wel waar, op Airbnb, maar ook op de  andere platforms zoals Natuurhuisje en Origineel Overnachten zijn de reviews altijd lovend.  En ik ben al onze gasten enorm dankbaar voor alle lieve woorden en positieve beoordelingen!

Na zoveel mooie reviews wil je natuurlijk reserveren ;-)

Onze yurts zijn eigenzinnig en uniek, mooie basic luxe met veel comfort.

Ben je enthousiast geworden van de mogelijkheden van Celestial Living, maar heb je toch nog vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of heb je speciale wensen neem dan contact op via het contactformulier.

Ben je na alle reviews overtuigd geraakt van ons unieke Yurt Retreat en wil je ook zo'n hemelse ervaring beleven? Met onderstaande knop kies je jouw yurt en kun je direct reserveren. We zien er naar uit je te mogen verwelkomen en te ontmoeten! 

bottom of page