3021504291431508
top of page
Zonsopkomst in de Achterhoek tussen twee yurts

Early Bird Arrangement

.....vroege vogels krijgen korting

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Als je op korte termijn geen ruimte in je agenda hebt, maar in de nazomer en winter nog zeeën van tijd, boek dan nu vast een yurt met korting! Wat is er fijner dan een paar dagen weg in het vooruitzicht te hebben? Even uit de dagelijkse hectiek stappen, lekker de natuur in, tijd voor jezelf, onthaasten, ontprikkelen, een speciale gelegenheid vieren of een romantisch weekend met je lief....noem maar op. Duizend redenen te bedenken waarom je er even tussen uit wilt!

En nog een reden? Ik wil niet opscheppen hoor, maar onze yurts zijn vaak ver vooruit en zeker in de weekenden al volgeboekt, maar met een Early Bird Arrangement ben je verzekerd van een plek in een yurt van jouw keuze op de datum die jij wilt!

 

Gebruik bij reserveren de kortingscode 'EARLYBIRD' en de korting wordt vanzelf zichtbaar. Of bekijk hieronder de Early Bird tarieven. Ook geldig in de schoolvakanties.

Service, faciliteiten en mogelijkheden

Bij glamping horen gemak en comfort. Daarom zorgen we dat alle basics al aanwezig zijn. Geen gesleep met beddengoed, handdoeken en nog meer. Zelfs alle keukenbasics zijn aanwezig (koffie, thee, kruiden, olie etc.). Kaarsjes en hout zijn er ook en nog heel veel meer leuks.

We bieden geen ontbijt- en diner service, de yurt is volledig zelfvoorzienend. Er is een boerderijwinkel op het terrein waar je lokaal vlees kunt kopen. Op een paar autominuten afstand is nog een hele leuke boerderijwinkel, waar alles voor een uitgebreid ontbijt of diner, verkrijgbaar is, veelal lokale Achterhoekse producten. En een heel goed restaurant en een grote supermarkt zijn in het dorp Steenderen, slechts vijf autominuten verderop.

Het is romantisch dineren voor twee in de yurt. Maar er zijn ook vele leuke restaurants in de diverse Hanzesteden te vinden. En een absolute aanrader is de Pub en het Fine Dining restaurant van de Bronckhorster Brewing Company (lokale bierbrouwerij in Rha), genaamd 'Bronckhorster Proeflokaal'. In hun sfeervolle en mooi gerestaureerde pand op het dorpsplein van Steenderen kun je heerlijk eten en o.a. bijzondere biertjes drinken van de brouwerij zelf of speciaal door Chef Manuel geselecteerde wereldse biertjes. Er wordt gekookt met Achterhoekse kwaliteitsproducten, ook vegetarische opties en zoveel mogelijk van biologische kwaliteit.

Via onderstaande knop kom je bij alle informatie over onze service en alle faciliteiten.

Verwen jezelf of geef het cadeau!

Gastenboek review yurt Orion
Gastenboek review yurt Venus

Nog nooit heeft iemend van onze gasten ons verteld dat het allemaal tegenviel. De gasten die gekozen hadden maar één nachtje te komen, hadden zonder uitzondering moeite om al zo snel weer afscheid van de yurt te moeten nemen. Want als je eenmaal hier bent, en je voelt wat het met je doet, dat heerlijke ontspannen gevoel, die warme omhulling van de yurt, het gekoesterd en veilig voelen in de ronding....tja, dan wil je gewoon niet meer weg!

Dus geloof me, boek gewoon minimaal twee nachtjes. Verwen jezelf, want het effect van deze mooie en met zorg ingerichte ruimtes is niet in woorden te vatten of op een foto te vangen. Het effect wil je voelen, die 'Wow'-factor ervaar je pas als je in de yurt bent. Het is echt waar!

Wanneer je ook komt, lente, zomer, herfst of winter....het is altijd een bijzondere beleving! En als we je een tip mogen geven: dit is ook heel erg leuk om aan iemand cadeau te geven! We maken dan graag een bijpassende cadeaubon voor je. De gouden tip is natuurlijk om jezelf, al dan niet samen met je lief, broer, zus of bestie met een yurt-experience te verwennen.

Slapen in een yurt is echt anders dan anders

Wij zijn geen vakantiepark met allemaal dezelfde ingerichte huisjes En geent hutje-mutje camping met sanitair gebouw. Bij ons is het anders. Drie yurts, in een weiland, vrij in het landschap. En ze staan zo ver uit elkaar dat je nooit last van elkaar hebt. Zelfs op het terras kun je elkaar niet zien. Helemaal je eigen eilandje in een groene zee. 

En het is niet zoals thuis, en ook niet zoals in een tiny house, boomhut of safaritent. Het is anders. Want het is een yurt. En een yurt is rond. Met een groot raam boven in het midden waardoor het prachtig licht binnen is en je 's nachts vanuit je bed de sterren kunt zien, of de volle maan. En er is één deur, de yurt voelt als een koesterende omhulling, veilig en warm. De tijd lijkt even stil te komen staan en de wereld buiten bestaat even niet. Daarom is het zo makkelijk om hier te ontspannen en te ontprikkelen, dat gaat helemaal vanzelf. Alle natuurlijke materialen, de mooie en sfeervolle inrichting en het comfort dragen daar natuurlijk aan bij. Echt, je zult het voelen, het is anders dan anders.

Gastenboek review Yurt Sirius
Gastenboek review Yurt Sirius

Bijna het hele jaar kun je genieten van onze yurts

We zijn elf maanden van het jaar geopend, zomer én winter. Ook in de winter is het puur genieten in een yurt. Onze yurts zijn voorzien van een dubbele laag vilt. Wolvilt heeft een ongekende isolerende werking, zowel bij koude als bij warmte.  Zelfs bij 10 graden vorst stook je het met de houtkachel goed warm. In de zomer beschermt het vilt juist bij warmte van buitenaf. Elk seizoen is de beleving van de yurt anders. In de warmere maanden is het genieten op het terras van de natuur en de ruimte om je heen. In de winter is de yurt die fijne warme omhulling waar je naar kunt verlangen. Sowieso kan het heerlijk zijn even minder prikkels van de buitenwereld te hebben om weer werkelijk in contact te komen met jezelf  en volledige aandacht te hebben voor elkaar. De ronde ruimte en de natuurlijke materialen hebben rustgevende werking, of je nu wilt of niet. De yurts zijn zo compleet, comfortabel en sfeervol ingericht dat het voelt als thuiskomen. En het bed...dat is zó heerlijk, daar krijgen we vaak complimenten over.

Slapen in één van de mooiste yurts van het land

Een tijdje geleden waren Lisa van de Ven en haar partner van @reismetlies bij ons op bezoek. Ze schreef er een mooie reisblog over en noemde het 'Slapen in de mooiste yurt van Nederland'. Die steken wij natuurlijk in onze zak...en we geven haar geen ongelijk, want stiekem vinden wij dat zelf ook! En met ons een heleboel andere gasten, dat blijkt wel uit onze gastenboeken en reviews die we ontvangen.

Sinds oktober 2023 hebben we er een derde yurt bij, zodat we nog meer beschikbaarheid hebben. Een zelfde yurt, maar met een eigen unieke en sfeervolle inrichting en met dezelfde fijne voorzieningen en uitgebreide service en faciliteiten. Dus nu nog meer keuze bij het kiezen van een yurt, want ze zijn allemaal even mooi!  

Tekst magic happens in a yurt
Drie yurts in Achterhoeks landschap in weiland bij golden hour
bottom of page