3021504291431508
top of page
Vens bed en tafel_edited.jpg

Last Minute slapen in een yurt

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Je kent het vast wel, het komt opeens opzetten, dat gevoel dat het je even te veel wordt. Je trekt het niet meer, je bent overprikkeld, je hebt gewoon even rust nodig.....je moét er even tussen uit.

Of opeens kun je vrij krijgen van je werk, valt er een gat in de planning of is het nodig de agenda even leeg te maken voor andere belangrijke dingen. Namelijk even tijd nemen voor jezelf. Alleen of met je lief, ontspannen en aandacht voor elkaar. Er op uit, de natuur in, het enige dat je nodig hebt is rust en ruimte. Met de voetjes op de aarde en in verbinding met de hemel.

Magic happens in a yurt!

Dat is toch een cadeautje aan je zelf?! Totaal onverwacht en daarom juist zo leuk. Lekker last minute slapen in een yurt! That is where the magic happens! En er is geen betere plek om dat te doen dan in één van onze yurts! Veilig en warm in de omhulling van de yurt, ben je midden in de natuur en is er rust en stilte. Zo ontstaat er ruimte in jezelf. Om los te komen van het soms zo heftige dagelijkse leven. Om weer energie op te laden. Om nieuwe creatieve ideeën te laten binnenstromen. Om aandacht te hebben voor elkaar.

Geloof me, de uitwerking van onze yurts op lichaam en geest is magisch! Heel ongemerkt gebeurt het gewoon, of je nu wilt of niet. De ronde ruimte, de natuurlijke materialen, de verbinding met de natuur, slapen in een goed bed en mooie basic luxe en comfort om je heen. Genieten van eenvoudige dingen. Luisteren naar de geluiden van de natuur, eindeloos staren in een vuurtje, de sterrenhemel bewonderen, je verwonderen over de kleuren van het ochtendgloren en nog veel meer. Perfecte gelegenheid om te onthaasten en te vertragen.

Je zult herboren en opgeladen weer huiswaarts keren!

Last Minute met kortingscode

En dat fijne gevoel krijg je er helemaal gratis bij als je een Last Minute Arrangement boekt!

Bij een Last Minute Arrangement geldt een korting van 10% op het nachttarief en is geldig als je nu boekt voor een meerdaags verblijf dat maximaal 6 weken in de toekomst ligt. 

De prijzen zoals hieronder vermeld zijn inclusief de toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Bij aankomst staat er iets lekkers voor je klaar. Te reserveren met gebruik van een kortingscode.

Ga naar 'yurt reserveren' en gebruik de code 'LASTMINUTE'.

Tekst Magic happens in a yurt
romantische overnachten in een yurt
romantische overnachten in een yurt

Een paar dagen verblijven in een yurt van Celestial Living betekent overnachten in een luxe en compleet ingerichte yurt. De warme omhulling van de yurt geeft een knus en romantisch gevoel. Bij ons kleinschalige Yurt Retreat heb je de privacy die je wenst en krijg je het gevoel écht even aan de hectiek van de dag te kunnen ontsnappen. De yurts staan ver uit elkaar, hebben een privé terras en privé sanitair. Beleef het gevoel van ultieme vrijheid, midden in de natuur en leven in je eigen bubbel, alsof de dagelijkse buitenwereld even niet mee doet.

Elke yurt heeft een unieke en stijlvolle inrichting en zijn van alle gemakken voorzien. De houtkachel geeft die heerlijke koesterende warmte en zorgt voor extra romantiek en sfeer. Er is een ruim terras waar je kunt genieten van het prachtige weidse landschap en 's avonds onder de sterrenhemel een vuurtje kunt stoken. Leven in een ronde ruimte geeft een gevoel van veiligheid en harmonie. Het doet zelfs sensueel aan! Hoe romantisch is dat? Door de warme en sfeervolle inrichting met veel ronde elementen wordt dat romantische gevoel nog eens benadrukt.

Celestial Living yurts staan in een weiland prachtig met volle maan

In onze westerse landen hebben we uit verschillende culturen en landen allerlei (nomadische) woonvormen overgenomen, welke we hier als recreatieve verblijfs-accommodatie gebruiken. Vaak bestaan ze uit een houten frame en een doek van canvas, al dan niet geïsoleerd. Denk aan een safari-tent, een tipi en dus ook de yurt. Dit soort tenten staan helemaal ingericht op een locatie, meestal dicht bij de natuur. 'Glamorous camping' zijn we dat gaan noemen, kortweg ‘glamping’.

Bij Celestial Living is slapen in een yurt de ultieme vorm van glamping en  het kan het hele jaar door omdat onze yurts een isolatielaag van wolvilt hebben. Slapen in een ronde tent is aangenaam en knus. Je bent midden in de natuur, met de voetjes op de aarde en in contact met de hemel. Je wordt wakker met de natuur geluiden, je leeft met de elementen en je moet houtjes hakken voor de kachel. Je geniet van het leven dicht bij de natuur, zoals buiten douchen onder de blote hemel, lekker buiten koken, eindeloos staren in het vuur onder de donkere hemelkoepel. Ontspannen en relaxen gaat helemaal vanzelf, het lijkt of je even buiten de tijd leeft.

Last minute in een yurt met luxe en comfort

Bij glamping horen goede service en faciliteiten. Wij bieden je van alles om jouw verblijf zo aangenaam en luxe mogelijk te maken. Een groot bed van uitsluitend natuurlijke materialen en luxe puur linnen beddengoed van het Nederlandse merk Casa Comodo. De kleuren van het beddengoed zijn helemaal op elkaar en het interieur afgestemd.

Tal van onze gasten roemen de keuken vanwege z'n compleetheid, mooie serviesgoed en aanwezige uitgebreide keukeninventaris (zelf met spullen die ze thuis niet eens hebben ;-)). Om het je allemaal gemakkelijk te maken bieden we je tal van basics als koffie, thee, kruiden en specerijen, olijfolie, suiker, honing , kaarsjes en nog veel meer leuke extra’s. die je vrij kunt gebruiken en dus zelf niet mee hoeft te nemen.

En geen luxe zonder een complete set fijne en zachte handdoeken voor elke gast. Daarbij horen ook badjassen, verzorgingsproducten en keukenlinnen. Om je bij aankomst direct thuis te laten voelen zodat je kunt gaan zitten en ontspannen om alles even goed in je op te nemen, staat er een welkomstgift voor je klaar. 

Alles wat we bieden is duurzaam en eco-friendly.

Last minute verblijven in yurt met houtkachel
Welkomstgift bij aankomst in de yurt van Celestial Living

Last minute met privé faciliteiten

Last minute en zonder gedoe! Elke yurt heeft een op maat gemaakte en compleet ingerichte compacte keuken met koelkast en gasfornuis. En er is privé sanitair.

Water

Water voor de keuken en de douche wordt verwarmd door een geiser die in een buitenhokje hangt. In de yurt is geen badkamer, maar uiteraard is er wel sanitair. Je hoeft gelukkig geen grote afstanden af te leggen om bij het sanitair te komen want je hebt privé sanitair op het terras, direct naast de deur van de yurt.

Ptaktisch interieur in yurt van Celestial Living
Droogtoilet van de yurt van Celestial Living

Toilet

Door de bijzondere locatie van de yurts is er geen aansluiting op het riool. Daarom is er een zogenaamd eco-droog toilet, van het soort dat ook in tiny houses wordt gebruikt. Het ziet er uit als een gewoon toilet. Bij een droogtoilet hoef je dus niet door te spoelen en worden de vloeibare en vaste delen gescheiden van elkaar opgevangen. Het is een ingenieus en hygiënisch systeem en uiteraard wordt e.e.a. door ons goed schoon gehouden. Hoe het allemaal werkt en waar je rekening mee moet houden staat in het toilethokje en in de informatiemap aangegeven. Toiletpapier is altijd aanwezig.

Douchen

Buiten douchen is een bijzondere ervaring. Je kunt gewoon heerlijk met warm water douchen in de ronde houten douchecabine met regendouche. Omdat je in een soort grote ronde houten koker staat is het niet koud. Boven je is de blote hemel. Douchen bij volle maan of onder de sterrenhemel is écht een ervaring om nooit te vergeten. En douchen bij een flinke regenbui is ook heel leuk. Wij zorgen voor fijne eco-doucheproducten, grote zachte handdoeken en dikke badjassen. En als het koud is hop je zo uit de douche snel weer naar binnen bij de houtkachel!

Buitendouche bij  de yurt van Celestial Living

Bij vorst

Er zijn allerlei maatregelen genomen om ook in de wintermaanden stromend water te behouden. Desondanks bestaat de kans dat bij nachtvorst of aanhoudende vorst de watertoevoer naar de douche moet worden afgesloten. Als de temperatuur overdag boven nul is, is het veelal wel mogelijk overdag te douchen Dat zijn nu eenmaal de uitdagingen die bij het winterkamperen horen.

bottom of page