3021504291431508
top of page

Yurt Retreat

Leven in een ronde tent

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Celestial Living Yurt Retreat biedt jou een plek waar je je kunt terugtrekken om los te komen van de dagelijkse hectiek en verplichtingen, alleen of met z'n twee. Onze yurts staan midden in de natuur, aan de rand van een weiland in een weids landschap en heel ver uit elkaar. Je hebt volledige privacy en geen andere mensen om je heen...het is een echt 'toevluchtsoord'. In deze omgeving kun je weer even tot jezelf en tot elkaar komen, zonder alle 'noise' van de dagelijkse buitenwereld. Voel de weldaad van een ronde ruimte, luxe, sfeervol en compleet ingericht met mooie natuurlijke materialen. Laat de natuur binnenstromen, geniet van het weidse landschap met rust en ruimte om je heen en zonder andere mensen in de buurt. Ga op avontuur, verwen jezelf en gun jezelf dit geschenk!

Ronde tent - de magie van de cirkel

Rond is de meest natuurlijke vorm die er bestaat. Ronde vormen spelen in op onze emotie en geven een positief gevoel. De cirkel geeft een veilig gevoel. De ronde vormen van de yurt hebben ongemerkt een positieve uitwerking op ons lichaam en onze geest. Door deze krachtige vorm zonder scherpe randen is een cirkel de perfecte bescherming. Symbolisch staat de cirkel voor oneindigheid, perfectie en volmaaktheid. Het totale lijnenspel en de organische vormen van de yurt geven een comfortabel gevoel en tegelijkertijd geven de horizontale lijnen van het houten geraamte een dynamische beleving. Zodra je een yurt binnenstapt voel je dit over je heen komen, of je nu wilt of niet. Al met al dus een heel bijzondere en totaal andere beleving dan in onze rechtlijnige huizen.

Yurt dakkoepel van Yurts for Life
Yurts for Life yurt met typerende starcap

De veilige omhulling van een yurt

Bij Celestial Living Yurt Retreat geven we een bijzondere invulling aan het 'leven in het rond'. Onze Kirgizische yurts van hoge kwaliteit hebben een bijzonder eigenzinnig interieur waarin veel ronde elementen terugkomen. De yurt is opgebouwd met duurzame en natuurlijke materialen. Het interieur heeft op elkaar afgestemde kleuren en patronen met een zachte uitstraling. Het daglicht dat van bovenaf door de 'kroon' binnenvalt geeft een aangenaam gevoel, zonnestralen spelen een voortdurend spel in de yurt. In de avond heeft de yurt een bijzondere sfeer met zachte verlichting en de kaarsjes aan. En doe je het licht uit, dan zie je door de kroon de sterrenhemel en met wat geluk tref je de volle maan.

De bekleding van canvas, wolvilt en katoen biedt de bescherming die nodig is onder alle weersomstandigheden. Je bent in de veilige omhulling van de yurt en tegelijk voel je je verbonden met de elementen van de natuur.

Een echt 'retreat'

Celestial Living biedt je een echt ‘retreat’, je komt even helemaal los van de buitenwereld. Los van alles wat ‘normaal’ is in je leven. Door te ‘leven in het rond’ én rondom de natuur te voelen kom je in verbinding met jezelf en met de aarde. Laat de natuur binnenstromen, gebruik je zintuigen en je komt vanzelf tot rust. Onze luxe yurts zijn de ultieme plek om met je liefste een bijzondere tijd door te brengen en te genieten van alles wat wij in onze yurts aanbieden én te genieten van wat de mooie Achterhoek te bieden heeft. Zo maak je mooie herinneringen!

Gun jezelf dit geschenk of schenk elkaar deze beleving!

Yurt met terras in weiland
Tekst magic happens in a yurt
bottom of page