3021504291431508
top of page
One Night Stay in prachtige luxe yurt

One Night Stay

.....als je echt maar één nachtje in een yurt wilt slapen

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Soms wil je gewoon maar één nachtje uit logeren. Zomaar even er tussenuit, de dagelijkse scène verlaten en het leven spontaan een andere twist geven Daar knap je zo van op, ook al is het maar één nachtje. Dat snappen wij best.

One-Night-Stay op geslecteerde data

Hoewel we reserveringen van minimaal twee nachten hanteren, begrijpen we best dat je soms echt maar één nachtje weg wilt of weg kunt. Daarom is er een one-night-stay aanbod op geselecteerde data zoals hieronder in de tabellen aangegeven. Deze hebben een gereduceerd tarief, het zijn de dagen die 'overblijven' tussen andere reserveringen in, of die we aanbieden voor of na bestaande reserveringen.

Vaste prijs voor One-Night-Stay

De all-in prijs voor het 'one-night-stay'-aanbod is € 170,-, voor twee personen. Dat is het reguliere nachttarief met korting plus schoonmaakkosten. Inbegrepen zijn service & faciliteiten en de wettelijke toeristenbelasting. Hierop kunnen geen kortingscodes gebruikt worden. Na aanvraag ontvang je een factuur. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.
Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 15.30 uur, de vertrektijd is uiterlijk 11.00 uur.

Een 'one-night-stay' kan alleen aangevraagd worden via het contactformulier.

Gebruik de knop 'one-night aanvragen' om naar het contactformulier te gaan

ORION

Yurt
Aankomst datum
Dag
Page 1 of 1

SIRIUS

Yurt
Aankomst datum
Dag
Page 1 of 1

VENUS

Yurt
Aankomst datum
Dag
Page 1 of 1

Drie unieke yurts voor een one-night-yurt-overnachting

Er zijn drie prachtige yurts om uit te kiezen, elke met een unieke sfeer en stijl.  Alle yurts hebben dezelfde voorzieningen en zijn zo compleet als elk ander 'tiny house'. De inrichting  met houten meubels, een kurkvloer en andere elementen van natuurlijke materialen  zorgen voor rust en warmte. Natuurlijk is er een hemels bed, waar je heerlijk in zult slapen. En een houtkachel om je warm te houden.
Yurt Orion is de kleurrijke yurt, daar word je vanzelf vrolijk van. Houd je meer van  een serene sfeer met naturel en lichte tinten dan is Yurt Sirius voor jou. Tenslotte is er Yurt Venus, met haar wat meer donkere en aardse kleuren is ze lekker stoer en een beetje sexy.
Het weidse landschap rondom de yurts geeft je een gevoel van vrijheid. Ze staan zo ver uit elkaar dat je geen last van andere mensen zult hebben.

one-night-stay  overnachting achterhoek gelderland yurt orion
one-night-stay  overnachting achterhoek gelderland yurt sirius
one-night-stay  overnachting achterhoek gelderland yurt venus

Liever een andere datum voor een one-night?

Wil je graag op een andere datum dan de voor one-night beschikbare data, dan geldt het normale nachttarief plus schoonmaak & service. Deze overnachtingen kunnen alleen aangevraagd worden van zondag t/m donderdag. Kortingscodes zijn hierop niet geldig. Vrijdag en zaterdag vallen buiten de mogelijkheid voor een enkele overnachting, met uitzondering van de in de lijsten hierboven genoemde vrijdagen of zaterdagen.

Meerdaags verblijf...daar krijg je geen spijt van!

We horen vaak van onze gasten dat ze spijt hebben maar één nachtje geboekt te hebben. Want ze hadden niet verwacht dat onze yurts zó heerlijk en romantisch zijn, dat je er eigenlijk niet meer weg wilt. Lees hier over romantisch overnachten in onze yurts.

Dus....wil je toch meer dagen reserveren? Dan kun je via de knop 'reserveren' de boeking maken. 

Last Minute met korting

Voor wie op wat kortere termijn wil verblijven is er het Last Minute arrangement met een korting op het nachttarief en geldig als een meerdaags verblijf maximaal 6 weken in de toekomst ligt.

Dit is te reserveren met de kortingscode 'LASTMINUTE'.

Vroege vogels boeken met Early Bird korting

Of wil je juist wat verder in de toekomst een verblijf boeken. Zodat je zeker weet dat de yurt van jouw keuze op precies die specifieke data beschikbaar is! Dan is er een Early Bird Arrangement de uitkomst! Je ontvangt een fijne korting als het binnen de gestelde periode valt. Je leest er alles over op de pagina van Early Bird.

Waarom onze yurts anders dan anders zijn?

Omdat wij de mooiste yurts van Nederland hebben! ;-) Ze zijn helemaal compleet ingericht met hoog comfort en mooie materialen en een stijlvol en eigenzinnig interieur, allerlei basics en fijne spullen zijn gewoon aanwezig. Maar dat niet alleen, het allerbelangrijkste is dat alles eco-friendly is,

Duurzaam & eco-friendly

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Van bouw van de yurt tot de inrichting, van het beddengoed tot het wc-papier, van de kachel tot de koffie. Overal waar mogelijk hebben we gekozen en kiezen we voor de meest duurzame en verantwoorde optie.

Alles wat we je aan benodigde basics aanbieden is van biologische kwaliteit en/of is eco-friendly en duurzaam geproduceerd. Je kunt er over lezen in ons Welkomst- & infoboekje. Een paar voorbeelden: 

De houtkachels van de yurts zijn voorzien van de modernste technieken en daardoor milieuvriendelijke en zuinig in verbruik. Het hout komt uit de regio.

Goed voor ons & beter voor de aarde

De bedden en het beddengoed zijn van natuurlijke eco-materialen, zoals wol, linnen, natuurlatex en biologische katoen. Het luxe beddengoed is van zuiver linnen, dat is een van de meest duurzame stoffen die er bestaat en het is een heerlijk om tussen linnen beddengoed te slapen want linnen heeft bijzondere eigenschappen.

Alle verzorgingsproducten zijn vegan en eco-gecertificieerd met afbreekbare verpakking, zo ook onze schoonmaakproducten. Het bad- en keukenlinnen is van biologische katoen. En oja, toiletpapier en keukenpapier: dat is 100% boom vriendelijk en duurzaam papier, het bedrijf dat het maakt doneert 50% van de nettowinst aan de bouw van toiletten in Ghana en is gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen, daarom heet het 'The Good Roll'.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. want we hebben echt voor alles duurzame en verantwoorde keuzes gemaakt. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier!

Op de pagina 'anders dan anders' kun je er meer over lezen.

Tekst magic happens in a yurt
bottom of page