3021504291431508
top of page
Een queensize bed met luxe linnen beddengoed in luxe yurt

One Night Stay

.....als je echt maar één nachtje in een yurt wilt slapen

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Soms wil je gewoon maar één nachtje uit logeren. Zomaar even er tussenuit, de dagelijkse scène verlaten en het leven spontaan een andere twist geven Daar knap je zo van op, ook al is het maar één nachtje. Dat snappen wij best.

In onderstaande tabellen is te zien op welke dagen er een one-night-stay  is aan te vragen in Yurt Venus of in Yurt Orion. Take your pick en vraag 'm aan!

ORION

Yurt
Aankomst datum
Dag
Orion
02/10/2023
maandag
Orion
08/10/2023
zondag
Orion
12/10/2023
donderdag
Orion
26/10/2023
donderdag
Orion
02/11/2023
donderdag
Page 1 of 1

VENUS

Yurt
Aankomst datum
Dag
Venus
14/09/2023
donderdag
Venus
05/10/2023
donderdag
Venus
12/10/2023
donderdag
Venus
02/11/2023
donderdag
Page 1 of 1

One-Night-Stay op geslecteerde data

Hoewel we reserveringen van minimaal twee nachten hanteren, begrijpen we best dat je soms echt maar één nachtje weg wilt of weg kunt. Daarom is er een one-night-stay aanbod op geselecteerde data zoals hierboven in de tabellen aangegeven. Deze hebben een gereduceerd tarief, het zijn de dagen die 'overblijven' tussen andere reserveringen in, of die we aanbieden voor of na bestaande reserveringen.

Vaste prijs voor One-Night-Stay

De all-in prijs voor het 'one-night-stay'-aanbod is €168,-, voor twee personen. Inbegrepen zijn service & faciliteiten, schoonmaakkosten en de wettelijke toeristenbelasting. Hierop kunnen geen kortingscodes gebruikt worden. Na aanvraag ontvang je een factuur. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.
Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 16.00 uur, de vertrektijd is uiterlijk 11.00 uur.

Een 'one-night-stay' kan alleen aangevraagd worden via het contactformulier.

Gebruik de knop 'one-night aanvragen' om naar het contactformulier te gaan

Liever een andere datum voor een one-night?

Wil je graag op een andere datum dan de voor one-night beschikbare data, dan geldt het normale nachttarief plus schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Deze overnachtingen kunnen alleen aangevraagd worden van zondag t/m donderdag. Kortingscodes zijn hierop niet geldig. Zaterdagen gelden niet als aankomst of vertrek dag.

Mogelijkheden voor een meerdaags verblijf met korting

We horen vaak van onze gasten dat ze spijt hebben maar één nachtje geboekt te hebben. Want ze hadden niet verwacht dat onze yurts zó heerlijk en romantisch zijn dat je er eigenlijk niet meer weg wilt. Lees hier over romantisch overnachten in onze yurts.

Dus....wil je toch meer dagen reserveren? Dan kun je via de knop 'reserveren' de boeking maken. 

Of kies voor één van de Kortings Arrangementen: een Early Bird Arrangement kun je boeken als je wilt profiteren van extra veel korting op een verblijf dat wat verder in de toekomst ligt. Je hoeft zelfs de exacte datum en de yurt nog niet vast te leggen, dat kan ook op een later moment (op basis van beschikbaarheid).

En als je op wat kortere termijn wilt verblijven is er het Last Minute arrangement met een korting van 15% op het nachttarief en geldig als een meerdaags verblijf maximaal 6 weken in de toekomst ligt, dit is te reserveren met de kortingscode 'LASTMINUTE'.

Waarom onze yurts anders dan anders zijn?

Omdat wij de mooiste yurts van Nederland hebben! ;-) Ze zijn helemaal compleet ingericht met hoog comfort en mooie materialen en een stijlvol en eigenzinnig interieur, allerlei basics en fijne spullen zijn gewoon aanwezig. Maar dat niet alleen, het allerbelangrijkste is dat alles eco-friendly is.

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Van bouw van de yurt tot de inrichting, van het beddengoed tot het wc-papier, van de kachel tot de koffie. Overal waar mogelijk hebben we gekozen en kiezen we voor de meest duurzame en verantwoorde optie.

Alles wat we je aan benodigde basics aanbieden is van biologische kwaliteit en/of is eco-friendly en duurzaam geproduceerd. Je kunt er over lezen in ons Welkomst- & infoboekje. Een paar voorbeelden: 

De houtkachels van de yurts zijn voorzien van de modernste technieken en daardoor milieuvriendelijke en zuinig in verbruik. Het hout komt uit de regio.

De bedden en het beddengoed zijn van natuurlijke eco-materialen, zoals wol, linnen, natuurlatex en biologische katoen. Het luxe beddengoed is van zuiver linnen, dat is een van de meest duurzame stoffen die er bestaat en het is een heerlijk om tussen linnen beddengoed te slapen want linnen heeft bijzondere eigenschappen.

Alle verzorgingsproducten zijn vegan en eco-gecertificieerd met afbreekbare verpakking, zo ook onze schoonmaakproducten. Het bad- en keukenlinnen is van biologische katoen. En oja, toiletpapier en keukenpapier: dat is 100% boom vriendelijk en duurzaam papier, het bedrijf dat het maakt doneert 50% van de nettowinst aan de bouw van toiletten in Ghana en is gemaakt van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen, daarom heet het 'The Good Roll'.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. want we hebben echt voor alles duurzame en verantwoorde keuzes gemaakt. Zo maken we de wereld samen een beetje mooier!

Op de pagina 'anders dan anders' kun je er meer over lezen.

Tekst magic happens in a yurt
bottom of page