01 Venus overall C2.jpg

Overnachten in een luxe yurt

Logo Celestial Living fc.png

Celestial Living Yurt Retreat

Tegenwoordig draait reizen om luxe en gemak. Veel mensen zoeken rust en ruimte, willen privacy en dan het liefst een bijzondere locatie. Daarbij hoeft niet alles te zijn zoals het thuis is, maar gemak, comfort en wat luxe is wel heel fijn. Het unieke van Celestial Living Yurt Retreat is dat alles nét even anders is dan anders en wij invulling geven aan gemak, luxe en comfort. Wij hebben een passie voor yurts! En we zorgen ervoor dat jouw even-leven-in-een-ronde-tent een bijzonder aangename ervaring zal zijn. Met een beetje avontuur, een beetje back to basic maar ook met alle comfort, gemak en luxe die je wenst als je op reis bent. Dat is 'glamorous camping', dat is GLAMPING! 

overnachten-in-een-luxe-yurt

Overnachten in onze luxe Yurt Orion maakt je blij en vrolijk door de kleurrijke tinten van beige, groen en roze die je tegemoet stralen zodra je binnenstapt. De meubels van hout en bamboe, de gehele inrichting van duurzame materialen geven tegelijkertijd een gevoel van rust. Onder je voeten zacht aanvoelend kurk en jute kleden. De fijne houtkachel  zorgt voor warmte en een mooi vlammenschouwspel. In de compacte compleet ingerichte keuken maak je met plezier een makkelijke maaltijd klaar en is het gezellig tafelen aan de ronde eettafel. Nog even naar buiten voor een frisse neus en wat 'stargazen' en genieten van de zachte natuurgeluiden om je heen.  Om tenslotte volledig ontspannen in diepe rust te geraken in het grote weldadige bed (of de twee enkele bedden).

Kom je overnachten in onze luxe Yurt Venus dan voelt dat als een luxe hotelkamer in de natuur. Zodra je binnenstapt valt alles van je af en bestaat er geen buitenwereld meer. Venus is een beetje mysterieus en sexy met haar aardetinten kleuren, meubels van hout, stoer leer en zachte schapenvachten.

Het is een genot een eenvoudige maaltijd te maken in de goed ingerichte keuken en dan romantisch te tafelen. Nog een slaapmutsje bij de fijne kachel . Of op het terras nog wat staren naar de sterrenhemel bij een vuurtje. En dan heerlijk in het grote bed tussen de puur linnen lakens glijden en genieten van elkaar en in diepe slaap geraken om de volgende ochtend herboren wakker te worden, gewekt door het zonlicht dat door de koepel naar binnen valt. 

overnachten-in-een-luxe-yurt
kirgizische-yurt-geraamte

Vanaf eind 2022 is het mogelijk te komen overnachten in de derde luxe yurt van Celestial Living Yurt Retreat: Yurt Sirius.

Ook deze yurt krijgt een unieke sfeer en inrichting voorzien van mooie basic luxe en comfort om elk verblijf  tot een heerlijke ervaring te maken. Nog even geduld dus.

Yurt-eiland in een groene zee

Bij het overnachten in een luxe yurt hoort natuurlijk ook het gevoel van privacy. Onze yurts staan ver uit elkaar, geluiden van de andere yurt hoor je niet  en het is niet mogelijk bij elkaar naar binnen of op het terras te kijken. Het is het summum van privacy. Elke yurt is als het ware een eiland in een groene zee. Het weiland wordt gebruikt als hooiland en af en toe wordt er een evenement gehouden. In de winter staan er soms schapen.

Zonsopkomst en zonsondergang zijn een dagelijks schouwspel, samen met de Hollandse luchten is het soms een waar spektakel! De yurt zijn groter dan menig tiny house en ruim voor twee personen en er is een ruim terras. Met gemak kan er de te huren vuurschaal /bbq staan. Het sanitair is direct naast de deur van de yurt. Het houthok staat aan de achterzijde van het terras, alleen om houtjes te hakken stap je even van het 'eiland' af.

yurt-in-een weiland

De luxe van 'Farm Glamping'

20210719_121228 (1)_edited.jpg

Onze yurts staan bij een boerderij in Toldijk in de mooie Achterhoek. Boerderij De Scheurweide is in 1913 gebouwd door de Familie Garritsen. Inmiddels woont vierde generatie Garritsen op de boerderij. Wij wonen zelf niet op de boerderij. Dinand Garritsen heeft de leiding van het bedrijf. Zijn moeder Christien helpt ook dagelijks mee in de boerderijwinkel, waar je bijna altijd terecht kunt om vlees en andere streekproducten te kopen.

In 2021 is als aanvulling op het bedrijf de Farm Glamping gestart, er is een mini-camping maar die zal in 2022 wegens omstandigheden niet heel actief zijn. De yurts van Celestial Living Yurt Retreat zijn als luxe vaste accommodaties sinds augustus 2021, als apart bedrijf, onderdeel van de Farm Glamping.  

kirgizische-yurt

Overnachten in een luxe yurt is online te reserveren

Ben je enthousiast geworden van de mogelijkheden van Celestial Living, maar heb je toch nog vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of heb je speciale wensen neem dan contact op via het contactformulierWil je meer weten over yurts en ons retreat? Bezoek dan onze home-page en kijk nog even verder.

Ben je al overtuigd van ons unieke Yurt Retreat en wil je een paar onvergetelijke nachten reserveren? Gebruik dan onderstaande knop en kies één van onze yurts. We ontmoeten je graag! 

• GENIET • BELEEF• VERWONDER •
Celestial Living Yurt Retreat