Venus lage zon_edited_edited_edited.jpg

Voorverkoop Crowdfunding
Pay Now & Enjoy Later

Celestial Living Yurt Retreat

Logo Celestial Living fc.png

De boekingskalender van onze twee yurts is soms zo vol dat we geregeld 'niet beschikbaar' moet verkopen. Het is natuurlijk jammer als je gehoopt had een fijn weekendje te boeken en het lukt niet. Daarom gaan we uitbreiden en komt er een derde yurt! We hopen deze in de het voorjaar van 2023 gereed te hebben.

Maar....we hebben nog wel een stukje financiering nodig. Geld is natuurlijk te lenen, maar wij vinden het veel leuker en persoonlijker om jouw hulp te vragen! Daarom starten we een 'Voorverkoop Crowdfunding Campagne'.

 

Sinds de start van ons Yurt Retreat in augustus 2021 hebben we alleen maar heel blije en tevreden gasten mogen ontvangen. En het doet ons goed dat zoveel gasten hebben aangegeven graag nog een keer terug te willen komen. Daar zijn we heel dankbaar voor!

Pay Now & Enjoy Later in de mooiste yurts van Nederland!

Zo ontstond het idee voor onze Pay Now & Enjoy Later Voorverkoop Crowdfunding Campagne. En iedereen die daarin geïnteresseerd is mag natuurlijk van dit aanbod gebruik maken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden en het aanbod zo scherp mogelijk te maken organiseren we dit via onze eigen website en de Social Media, zonder tussenpersoon. Dus dat is best heel spannend. We hopen natuurlijk dat je ons gaat helpen en dat we je (nog) een keer mogen verwelkomen. Kom het ervaren, kom genieten in één van onze supermooie en hemelse yurts: de mooiste yurts van Nederland! ;-) En beleef de weldaad van een yurt en de rust, de ruimte en de natuur in de mooie Achterhoek!

                                                                                            Veel Liefs, Célestine en Mariëlle

Enjoy & Relax (A4-document) (1)_edited.jpg

Wat is het Pay Now & Enjoy Later aanbod?

Het aanbod bestaat uit een meerdaags verblijf in de periode tussen 1 april 2023 tot 30 juni 2024 voor twee personen. Er is keuze uit een All-Inclusive en een Basic aanbod. Een weekend, een lang weekend, een midweek of een week. Voor jezelf of om cadeau te geven. Het kan allemaal. Je hoeft nu nog niet te beslissen in welke yurt je wilt verblijven of wanneer je wilt komen. Het verblijf komt als een tegoed op jouw account te staan. Als jij er aan toe bent, kies je een datum en maak je bij ons de reservering voor jouw verblijf. Wil je zeker zijn van een plek op een bepaalde datum, geef dan direct of zo snel mogelijk de datum door want onze 'normale' reserveringen lopen natuurlijk ook gewoon door. Geen probleem als de gekozen datum toch niet blijkt uit te komen, dan is één keer verplaatsen mogelijk.

Pay Now & Enjoy Later is een Daad van Liefde!

Door nu te kiezen voor een Pay Now & Enjoy Later aanbod ontvang je een aanzienlijk voordeel! Je betaalt namelijk veel minder dan je volgend jaar zou gaan betalen. En...je doet een daad van liefde! Voor jezelf, want je gaat genieten van een hemels fijne getaway. En voor ons, want je helpt ons de derde yurt in 2023 zo snel mogelijk te realiseren en net zo mooi en compleet te maken als onze andere twee yurts. Een Win-Win situatie dus!

Vanwege de prijsstijging van hout en gas, maar ook van de producten die we je graag willen blijven aanbieden zal het nachttarief volgend jaar hoger zijn. Maar daardoor kunnen we dezelfde uitgebreide service en faciliteiten blijven aanbieden die je gewend bent, want we willen geen concessies op ons duurzame concept. In principe is een Pay Now & Enjoy Later boeking hetzelfde als een reservering, maar dan wel met een enorm voordeel plus nog iets extra! Je hebt er ook nog eens lang voorpret van en iets om naar uit te kijken volgend jaar.

Dat is toch een onweerstaanbaar hemels aanbod?

Aanmelden bij Pay Now & Enjoy Later

Hieronder zie je de verschillende Pay Now & Enjoy Later aanbiedingen. Je kunt kiezen voor een All-Inclusive- of een Basic-aanbod. Maak je keuze, kies de bijbehorende knop, vul jouw gegevens in en je ontvangt de factuur met betaallink in je mailbox. De betaaltermijn is maximaal 7 dagen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Na betaling ontvang je de bevestiging met een unieke en persoonlijke code. Zodra je dat wilt kun je daarmee de yurt kiezen waarin je wilt verblijven en jouw verblijf reserveren zodra je dat wilt, door per mail, app of telefoon contact op te nemen en de gewenste data door te geven. Je reservering krijg je bevestigd en een paar dagen voor aankomst ontvang je alle benodigde informatie over de yurt en het zelf inchecken.

Geldigheid Pay Now & Enjoy Later

Dit is een Voorverkoop Crowdfunding Campagne. Wij ontvangen de betaling bij jouw aanmelding, na betaling staat het bedrag als tegoed op jouw naam. Jij kunt in één van onze drie yurts verblijven in 2023 en zelfs tot eind juni 2024 als je dat zou willen. Onze derde yurt, Yurt Sirius, zal in het voorjaar van 2023 gereed zijn.

We zijn 11 maanden van het jaar geopend, zomer én winter. Van half juli tot half augustus zijn we gesloten. Dit is vanwege een evenement op het terrein, we hebben dan zelf vakantie en er is tijd voor onderhoud aan de yurts. Bovendien zijn dit meestal de heetste maanden en kan het onaangenaam warm worden in de yurt.

Het aanbod geldt niet voor verblijven op feestdagen en in de kerstvakanties. De yurts zijn volledig self-supporting, er is geen ontbijt inbegrepen bij het aanbod.

Ons retreat is een volwassenen-only retreat en niet geschikt voor kinderen. We ontvangen geen groepen verdeeld over meerdere yurts. Huisdieren kunnen we niet ontvangen.

In het menu onder 'Service & Info' is nog meer informatie te vinden.

Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Een reservering voor 2022 kan gemaakt worden onder 'BOEK  EEN YURT'  in het menu.

Pay Now & Enjoy Later All-Inclusive Aanbod

Weekend

all-inclusive

vrijdag tot zondag

2 nachten *

€ 320

Orion bloemen op tafel + bed

Een weekend verblijf is van vrijdag tot zondag voor 2 personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten, de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting. Er staan twee stoere Roetz-fietsen tot je beschikking en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Petromax  Atago BBQ/Vuurschaal inclusief briketten, hout en gereedschap. Als dank voor je deelname staat er bij aankomst een fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding  en betaling ontvang je de bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit all-inclusive aanbod € 376,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 320,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Midweek

all-inclusive

maandag tot vrijdag

4 nachten *

€ 575

zithoek orion_edited_edited.jpg

Een midweek verblijf is van maandag tot vrijdag voor 2 personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten, de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting. Er staan twee stoere Roetz-fietsen tot je beschikking en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Petromax  Atago BBQ/Vuurschaal inclusief briketten, hout en gereedschap. Als dank voor je deelname staat er bij aankomst een fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding  en betaling ontvang je de bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit all-inclusive aanbod € 693,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 575,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Lang weekend

all-inclusive

vrijdag tot maandag

3 nachten *

€ 465

Venus bloemen bed C.jpg

Een lang weekend verblijf is van vrijdag tot maandag voor 2 personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten, de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting. Er staan twee stoere Roetz-fietsen tot je beschikking en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Petromax  Atago BBQ/Vuurschaal inclusief briketten, hout en gereedschap. Als dank voor je deelname staat er bij aankomst een fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding  en betaling ontvang je de bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit all-inclusive aanbod € 549,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 465,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Week

all-inclusive

vrije keuze van dagen

7 nachten *

€ 995

Orion - terras breed_edited_edited_edited.jpg

Een week verblijf bestaat uit 7 overnachtingen en is voor

2  personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten,

de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting. 
Er staan twee stoere Roetz-fietsen tot je beschikking en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Petromax  Atago BBQ/Vuurschaal inclusief briketten, hout en gereedschap. Als dank voor je deelname staat er bij aankomst een fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding  en betaling ontvang je de bevestiging met unieke boekingscode. Je bent vrij te kiezen welke dagen je wilt komen (geen aankomst op zaterdag). Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit all-inclusive aanbod € 1.196,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 995,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Pay Now & Enjoy Later Basic Aanbod

Weekend

basic

vrijdag tot zondag

2 nachten *

€ 285

bed Venus spiegel1.jpg

Een weekend verblijf is van vrijdag tot zondag voor 2 personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten,

de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting.

Als dank voor je deelname staat er bij aankomst een

fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit basic aanbod € 315,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 285,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Midweek

basic

maandag tot vrijdag

4 nachten *

€ 510

20220222_150922_edited.jpg

Een midweek verblijf is van maandag tot vrijdag voor

2 personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten,

de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting.

Als dank voor je deelname staat er bij aankomst

een fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit basic aanbod € 565,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 510,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Lang weekend

basic

vrijdag tot maandag

3 nachten *

€ 405

005_edited.jpg

Een lang weekend verblijf is van vrijdag tot maandag voor

2 personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten,

de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting.

Als dank voor je deelname staat er bij aankomst

een fijne verrassing voor je klaar.

Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit basic aanbod € 450,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later prijs is € 405,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

Week

basic

vrije keuze van dagen

7 nachten *

€ 875

Kroon met mobile_edited.jpg

Een week verblijf bestaat uit 7 overnachtingen en is voor

2  personen, inclusief onze uitgebreide service & faciliteiten,

de schoonmaakkosten en de toeristenbelasting. 
Als dank voor je deelname staat er bij aankomst een fijne

verrassing voor je klaar.

Je bent vrij te kiezen welke dagen je wilt komen (geen aankomst op zaterdag). Na aanmelding  en betaling ontvang je een bevestiging met unieke boekingscode. Datum en keuze van yurt kunnen op moment van reserveren van het verblijf bepaald worden.

In 2023 gaat dit all-inclusive aanbod € 970,- kosten.

Pay Now & Enjoy Later weekprijs is € 875,-.  

Dit aanbod is geldig tot eind 2022, of tot het crowdfunding bedrag is bereikt. Voor een verblijf in de periode tussen 1 april 2023 en 30 juni 2024 m.u.v. feestdagen en in kerstvakanties.

183773498_107344531525331_798232010616515038_n_edited.jpg

Celestial Living Yurt Retreat

Livo-Love-Relax-wit.png