3021504291431508
top of page
Zaedig-tafels-en-mural.jpg

Liefde gaat door de maag.....

boek een onvergetelijke ervaring bij je yurt verblijf

Logo Celestial Living Yurt Retreat

Ben je een foodie?

Dan zit je goed in de Achterhoek. Want ook hier houden ze van goed eten en drinken!

In de Achterhoek zijn een groot aantal gepassioneerde producenten, telers en boeren die een grote verscheidenheid aan smaakvolle producten maken. Producten die met liefde zijn gemaakt en die de tijd hebben gekregen om volledig op smaak te komen. En dat kun je proeven!

Een yurt verblijf en zorgeloos dineren

Als good-food-liefhebber prijs ik graag iets aan wat ook echt goed is. Veel van onze gasten zijn erg enthousiast na een bezoek aan het bijzondere fine dining restaurant Zaedig en het Proeflokaal  van de 'Bronckhorster Brewing Company'.

En speciaal voor al onze yurt gasten mag ik hun 5-gangen diner met aperitief en koffie met friandises en bijpassend bier- of wijnarrangement aanbieden voor € 100 p.p. in plaats van € 124.

Vooraf reserveren is gewenst. via onderstaande knop kun je een tafel voor twee reserveren. Ik regel de reservering, de betaling doe je in het restaurant. 

Keuzemogelijkheid voor vegetarisch menu en alcoholvrij bier- arrangement.

Fine Dining van restaurant Zaedig in Steenderen
Logo van restaurant Zaedig in Steenderen
De liefde gaat door de maag bij Restaurant Zaedig, fine dining

In Restaurant Zaedig koken Chef Manuel Jansen en zijn team de sterren van de hemel met tal van duurzame lokale producten. Het woord ‘Zaedig’ is een Achterhoeks woord dat in brede zin ‘het gevoel van huiselijkheid en de goedheid van spijs’ betekent. En die goedheid van spijs is terug te vinden op de zorgvuldig samengestelde menukaart. De huislijkheid vind je in de bijzondere entourage van het restaurant.

Er wordt gekookt met de seizoenen, dus de menukaart veranderd regelmatig mee en is zeer gevarieerd vanwege al het bijzondere aanbod in de regio.

Tekst magic happens in a yurt
bottom of page